ما در مورد اين خمير به اصول واقعي با حداقل مواد پايبنديم: فقط آب، مخمر، آرد و نمک. ما کلي با نسبت آب به آرد، افزودن روغن زيتون، نوع آرد و همه چيزهايي که فکر مي‌کرديم آن را بهتر کند آزمايش کرديم، اما در نهايت آنچه که ما ترجيح داديم خمير پايه پيتزا است. با اين دستورالعمل مي‌توانيد يک عدد پيتزا بزرگ يا دو عدد پيتزا با قطر کمتر از 25 سانت درست کنيد. اگر مي‌خواهيد جمعيت بيشتري را پيتزا بدهيد مي‌توانيد مواد خمير پيتزا را دو برابر يا سه برابر کنيد.


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خاطرات فنی من ******************* دکترغلامرضاپناهنده متخصص کودکان ونوزادان-فوق تخصص ریه کودکان موج خزان مجله جیرفت نیوز تایم رادیو بدون شایعه ترجمه رسمی سلام تکنولوژی! آموزش پیشبینی فوتبال | ترفند های پیشبینی فوتبال | سایت پیشبینی فوتبال روشنای پگاه