انواع خوراکهاي پلويي در ايرانتنها نقاط خاصي از ايران قابليت کشت برنج دارند و نزديک به 90? توليد برنج در ايران محدود به استانهاي شمالي ايران ميباشد. چنين امري با توجه به سختي حمل و نقل از استانهاي شمال البرز به استانهاي ديگر ايران تا همين چند دهه گذشته بهطور قطع موجب سختي بسيار در دسترسي به برنج در بسياري از نواحي ايران ميشدهاست؛ ولي تنوع خوراکهايي که همراه با برنج است محدود به استانهاي شمالي ايران نميشود و دهها مورد پلو درست ميشود؛ مانند: شويد پلو. جدا از اين، تزيينات پلو توسط زعفران و زرشک و همچنين انواع تهديگ، جزو مشخصات ديگر پلوهاي ايراني است |
درباره این سایت